Complete luxe bar wit

525,00

1 dag 

Excl. btw

Complete luxe bar wit
>
  • Complete luxe bar wit
  • Complete luxe bar wit
<

Omschrijving


Ervaar het ultieme in stijlvolle verfrissing met onze grote complete witte luxe bar, een volledig uitgeruste oase van elegantie en gemak voor het opslaan en koelen van uw dranken. Deze indrukwekkende bar is ontworpen met uw comfort en plezier in gedachten, met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijke evenementervaring.

Van de glinsterende kraan en ruime spoelbak tot de koelkasten en flessennesten, deze bar is voorzien van alles wat u nodig heeft om uw drankjes perfect gekoeld en klaar voor gebruik te houden. De toevoeging van een tap, koeling en koolzuur zorgt voor moeiteloze drankbereiding, terwijl de witte voorzetbar met verlichte pilaren een vleugje luxe toevoegt aan elke setting.

Met inbegrip van tafels, opslag- en vakkenkasten met luxe verlichting, schoonmaak- en tapgerei, evenals verlengsnoeren en haspels, biedt deze bar alles wat u nodig heeft voor een soepele en zorgeloze ervaring.

Met een indrukwekkende breedte van ca. 6 meter en een diepte van 2 meter, biedt deze bar voldoende ruimte voor al uw gasten om te genieten van hun favoriete drankjes in stijl.

En het beste van alles? De genoemde prijs is inclusief professionele op- en afbouw, zodat u zich kunt concentreren op het vieren en genieten van uw speciale gelegenheid. Laat ons u helpen om uw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze grote complete witte luxe bar.