Aluhaltenten

0,00

1 dag 

Excl. btw

Aluhaltenten
>
  • Aluhaltenten
  • Aluhaltenten
  • Aluhaltenten
<

Omschrijving

Ontdek onze uitgebreide collectie aluhal tenten te huur, beschikbaar in een scala aan maten en kleuren om perfect aan te sluiten bij uw evenement. Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten, onze hoogwaardige aluminium constructies bieden de ideale oplossing voor elke gelegenheid.

Kies uit een verscheidenheid aan afmetingen, waaronder:

  • Klein: Perfect voor intieme evenementen, onze kleine aluhal tenten variëren in grootte van 6 bij 6 meter tot 10 bij 10 meter, biedend een gezellige en sfeervolle ruimte voor uw gasten.

  • Medium: Voor middelgrote bijeenkomsten bieden wij tenten aan in afmetingen van 12 bij 12 meter tot 15 bij 20 meter, waardoor voldoende ruimte wordt geboden voor diverse activiteiten en grotere groepen gasten.

  • Groot: Onze grote aluhal tenten, variërend van 20 bij 20 meter tot 30 bij 40 meter, zijn ideaal voor grootschalige evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, of festivals, waar ruimte en comfort van essentieel belang zijn.

Tevens zijn de tenten ook koppelbaar, waardoor uw opties nog verder uitbreiden. zo kan je bijvoorbeeld U vorm maken en nog veel opties meer!

Daarnaast bieden wij een selectie van kleuren aan om de uitstraling van uw evenement te complementeren, waaronder klassiek zwart, stralend wit, of zelfs doorzichtig voor een unieke en moderne uitstraling.

Met professionele service en flexibele opties, zoals: zijwanden, vloeren, en verlichting, staan wij garant voor een moeiteloze en gedenkwaardige ervaring voor u en uw gasten. Kies vandaag nog voor een aluhal tent en maak van uw evenement een onvergetelijk succes!